Overslaan naar content

Gericht op groei

"​Bij ons word je uitgedaagd om na te denken over waar jij naartoe wilt in jouw ontwikkeling. Wat zijn je ambities? Wat heb je nodig om die ambities waar te maken? Wil je nóg beter worden in jouw werk? Je ontwikkelen als mens? Hoe wij je hierin begeleiden, lees je op deze pagina."

Gustav Elmont - CPO en Peoplemanager

Gustav Elmont

Collega's aan het woord

In deze blogs vertellen collega's van Hot ITem Conclusion en Future Facts Conclusion je meer over hun ervaringen met persoonlijke groei binnen onze organisatie.

Diane Roozendaal - Analytics Translator

De onmisbare schakel tussen business en data science

Roald Bijenveld - Data Management Specialist

De overstap van Data Engineer naar Data Management Specialist

Gabriel Ybeles Smit - Machine Learning Engineer & Data Scientist

Effectieve dubbelrol Data Scientist / Machine Learning Engineer

Persoonlijke ontwikkeling

Continue ontwikkeling van iedereen binnen de organisatie is essentieel.​ Zowel professioneel als persoonlijk. Bij ons groei je door de diversiteit aan specialismen, opdrachten en innovaties waarbij je betrokken bent. ​

Heb je de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verleggen? Wij verkennen graag samen met jou de opties. Afhankelijk van je ontwikkeling en wensen kun je (snel) doorstromen naar een andere rol en neemt je inzetbaarheid toe. Alles is mogelijk! ​

We geloven erin dat wanneer leren en ontwikkelen goed georganiseerd is, het jou stimuleert er zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Je wordt altijd onderdeel van één of meer van onderstaande competenties:

Besturingsconsultancy & strategie

Business Intelligence

Architectuur

Data Engineering

Programma- & projectmanagement

Datamanagement & Privacy

Peoplemanagement & Talentontwikkeling

Data Science

Machine Learning

Analytics Translator

Peoplemanagement

Bij de Hot ITem Groep krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Daarom bespreek je samen met je Peoplemanager welke loopbaanwensen je hebt en hoe je jouw talenten kunt inzetten. Wij zijn een enthousiast supporter van jouw ambities en zorgen voor een goede begeleiding.

Tracks en Trainingen

Tracks zijn trainingen, gegeven door collega’s voor collega’s. We faciliteren deze tracks vanuit verschillende competenties om intern kennis te delen en ons blijvend te ontwikkelen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om interne en externe trainingen te volgen, zowel self-paced als klassikaal. Onderwerpen die aan bod komen variëren van datagovernance, dataprivacy, artificial intelligence, engineering, cloud, modelleren en projectmanagement tot DISC of interviewtechnieken.

Training

Uitgangspunten

We spelen binnen de Hot ITem Groep zoveel mogelijk in op de talenten die jij hebt en wilt uitbouwen. ​Daarom hebben we onderstaande vijf uitgangspunten rondom leren & ontwikkelen opgesteld.

Iedereen die bij de Hot ITem Groep werkt, leert en ontwikkelt altijd.

Leren en ontwikkelen is zoveel mogelijk geïntegreerd in het dagelijks werk.

Bij leren en ontwikkelen staat kwaliteit boven kwantiteit.

Leren en ontwikkelen heeft tot doel jezelf, de Hot ITem Groep en onze klanten continu te verbeteren.

De verantwoordelijkheid voor leren ligt bij de medewerker zelf.

Opleidingen en Traineeships

Jaarlijks organiseren we Masterclasses en Personal Improvement Programma’s waarin we nieuwe medewerkers in zes weken intensief opleiden in bijvoorbeeld BI, Analytics of Data Engineering.

In deze video vertellen onze collega's hoe ze het opleidingstraject tot data engineer hebben ervaren.

Ben jij een young professional en op zoek naar een boost in je carrière? Kijk dan hier voor de beschikbare Masterclasses, opleidingen of traineeships.

Past de Hot ITem Groep bij jou?

Ben je sterk in ICT en wil je meer bedrijfskundige kennis opdoen of vice versa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze visie moet je in beide werelden kennis en ervaring opdoen om echt succesvol te zijn. Wil je doorgroeien in een technische functie, dan kan dat bij ons. Je hoeft geen projectleider of consultant te worden om een bepaald salaris te bereiken. Bij ons krijg je wat je waard bent en wat je waarmaakt in onze projecten.

De Hot ITem Groep maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur en vakgebied. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken.