Overslaan naar content

Peper in je carrière?

"Bij Hot ITem Conclusion kan alles als je je ondernemend opstelt. Vanuit een achtergrond in de psychologie ben ik begonnen in de masterclass en in 8 jaar doorgegroeid tot Business Intelligence professional.

Vanuit mijn rol als competentielead en peoplemanager help ik graag nieuwe collega’s hun eigen ontwikkelpad te vinden en de samenwerking tussen de verschillende competenties te verbeteren. Het samen creëren, de gezelligheid en de creativiteit maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Meike Buning

Business Intelligence lead en Peoplemanager

Meike Buning

Bij Hot ITem Conclusion maken we graag duurzaam impact met de projecten

René vertelt hoe hij zijn werk combineert met zijn grote passie voor theater en muziek, en hoe hij door het inzetten van data de wereld een stukje beter wil maken.Vacatures

Nu al enthousiast? Dit zijn de vacatures die nu open staan:

Platform Engineer
Op locatie, Hybride
  • Amsterdam
  • Heerlen
+1 meer
Hot ITem Conclusion
Datamanagement Consultant
Op locatie
  • Amsterdam
Hot ITem Conclusion
Business Consultant
Op locatie
  • Amsterdam
Hot ITem Conclusion
Data Engineer
Op locatie
  • Amsterdam
Hot ITem Conclusion
4 van 7 weergegeven

Collega's aan het woord

Lees wat collega’s zeggen als we vragen wat werken bij Hot ITem Conclusion zo bijzonder maakt.

Sander van Gelderen - ESG Lead

Impact maken met data voor duurzame innovatie

Leonique Korlaar - Informatieanalist

Waarde uit data halen: De juiste vraag is méér dan het halve werk

Nirwan Ahmed - Data Engineer

Persoonlijke groei en de onmisbare hulp van collega’s

Expertisegebieden

Er is veel kennis nodig om een scherp advies te kunnen geven en een stap voor te blijven op wat onze klanten doen en denken in een snel veranderende markt. Bovendien willen we deze kennis continu aanscherpen en verbeteren. Dat vergt een unieke combinatie van besturing en techniek in één organisatie/projectteam. Wij doen dit vanuit de volgende competenties:

Besturingsconsultancy & strategie

Business Intelligence

Architectuur

Data Engineering

Programma- & projectmanagement

Datamanagement & Privacy

Peoplemanagement & Talentontwikkeling

Open cultuur

We houden van onze open cultuur en willen blijven wie we zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons pand. De open en transparante uitstraling draagt bij aan een optimale samenwerking. We zijn allemaal betrokken mensen die elkaar proactief helpen. Daarnaast doen we regelmatig leuke dingen, zoals door de grachten varen met onze sloep, teamuitjes en een eindejaarsfeest.

Innovatie

Bij klanten werken we vaak met nieuwe technologieën en technieken zoals concepten voor data-architectuur maar ook voor businessprocesoptimalisatie. We hebben partnerships met Snowflake, Microsoft én AWS. Daarnaast werken we met Collibra als partner voor oplossingen rondom Data Governance. Dit betekent dat de kennis die bij onze partners aanwezig is snel bij ons terechtkomt. Wij kunnen daardoor toolonafhankelijk werken en onderbouwd adviseren wat het beste bij onze klanten past.

Innovatielab

Past Hot ITem Conclusion bij jou?

Als je wilt groeien naar een rol die helemaal bij jou past en waarbij je ’s ochtends met energie je bed uitstapt, dan moet je zeker eens met ons komen praten. Wil je trots zijn op je resultaten, open samenwerken met leuke en inhoudelijk sterke collega’s? Kom dan langs en laat je overtuigen. Ben je sterk in techniek en wil je meer bedrijfskundige kennis opdoen of vice versa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Hot ITem Conclusion krijg je wat je waard bent en wat je waarmaakt in onze projecten.

De Hot ITem Groep maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur en vakgebied. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken.

Meer weten over de aanpak van Hot ITem Conclusion? Kijk op www.hotitem.nl