Overslaan naar content

Duurzaam impact maken met AI en een Big Smile

"Future Facts Conclusion is dé AI-partner van Nederland. Wij begeleiden datagedreven organisaties in verdere groei door inzet van de nieuwste technologie op het gebied van Artificial Intelligence, Machine Learning, Cloud Solutions en Internet of Things. Met een sterk groeiend team van meer dan 40 hooggekwalificeerde professionals realiseren wij duurzaam impact voor mens, organisatie én maatschappij."

Jeroen Oudenaarden - CEO Future Facts Conclusion

Jeroen Oudenaarden

Van je hobby je werk maken? Bij Future Facts Conclusion kan dat!

Als data engineer zorg je er voor dat de data beschikbaar is voor de volgende persoon in de keten. Bijvoorbeeld de data scientist die modellen ontwikkeld of die de business die beslissingen maakt binnen het bedrijf. Lieske en Lucas vertellen hoe zij deze brede rol invullen en waar zij de uitdaging uit halen in hun werk bij Future Facts Conclusion.

Vacatures

Nu al enthousiast? Dit zijn de vacatures die nu open staan:

AI Engineer - Fast Track
Op locatie
  • Amsterdam
Future Facts Conclusion
Analytics Translator
Op locatie
  • Amsterdam
Future Facts Conclusion
Senior Data Engineer
Op locatie
  • Amsterdam
Future Facts Conclusion
Senior Data Scientist
Op locatie
  • Amsterdam
Future Facts Conclusion
Senior Machine Learning Engineer
Op locatie
  • Amsterdam
Future Facts Conclusion

Hoe kunnen we kindermishandeling voorkomen, bespreekbaar maken of duurzaam oplossen?

Samen met Garage2020 Leiden, Platform 51 en PLNT organiseerde Future Facts Conclusion een hackathon om kindermishandeling tegen te gaan. Digitalisering, nieuwe technologieën en creatieve ideeën kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het helpen voorkomen en effectiever aanpakken van kindermishandeling.

Expertisegebieden

Er is veel kennis nodig om een scherp advies te kunnen geven en een stap voor te blijven op wat onze klanten doen en denken in een snel veranderende markt. Bovendien willen we deze kennis continu aanscherpen en verbeteren. Op basis van je functie sluit je aan bij een bepaalde competentiegroep, maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij kennissessies en trainingen van andere competenties.

Data Science

Data Engineering

Machine Learning

Analytics Translator

Maatschappelijk relevante problemen aanpakken én jouw kennis vergroten? Bij Future Facts Conclusion kan dat!

In deze video vertelt Gabriel hoe hij een machine learning model heeft ontwikkeld voor een project over waterbesparing. Daarnaast legt Nicola uit hoe we bij Future Facts Conclusion elke vrijdag kennis delen, elkaar scherp houden en hoe zij er als peoplemanager voor zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek zitten.

Collega's aan het woord

Lees wat collega’s zeggen als we vragen wat werken bij Future Facts Conclusion zo bijzonder maakt.

Radi Badidi - Chapter Lead Data Engineering

Unieke oplossingen ontwikkelen met een team dat vooroploopt in kennis

Gabriel Ybeles Smit - Machine Learning Engineer & Data Scientist

Effectieve dubbelrol Data Scientist / Machine Learning Engineer

Diane Roozendaal - Analytics Translator

De onmisbare schakel tussen business en data science

Open cultuur

We houden van onze open cultuur en willen blijven wie we zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons pand. De open en transparante uitstraling draagt bij aan een optimale samenwerking. We zijn allemaal betrokken mensen die elkaar proactief helpen. Daarnaast doen we regelmatig leuke dingen, zoals door de grachten varen met onze sloep, teamuitjes en een eindejaarsfeest.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden verwoorden waar wij als collega's voor staan, wat we willen bereiken en wat ons met elkaar verbindt.

Leren van elkaar

Technologische uitdaging

Ambitieus: altijd de beste oplossing bieden

Creatief inzetten van de nieuwste AI-technologieën

AI, ML en Data Engineering

Naast essentiële consulting-skills brengen we onze medewerkers helemaal up-to-speed met de laatste ontwikkelingen op het gebied van engineering-technologie en Artificial Intelligence/Machine Learning-toepassingen. Voor ervaren mensen zorgen we niet alleen voor uitdagende klantomgevingen, maar organiseren we bijvoorbeeld hackathons en wekelijkse kennisdelingssessies. Ook hebben we partnerships met leidende tech-partners waardoor we toegang hebben tot hun expertise, conferences en laatste trainingsmodules. Daarnaast stimuleren we onze medewerkers om trainingen te geven aan interne medewerkers en aan bijvoorbeeld hogescholen.

Past Future Facts Conclusion bij jou?

Wil jij mooie oplossingen creëren, groeien door te exploreren, creatief omgaan met cutting edge producten, duurzaam impact maken, veel afwisseling en open samenwerken met leuke en inhoudelijk sterke collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Of je nou wilt uitgroeien tot expert in een technische functie of je juist op bedrijfskundig vlak wilt ontwikkelen, dat kan bij ons. Je hoeft geen manager te worden om een bepaald salaris te bereiken. Bij ons krijg je wat je waard bent en wat je waarmaakt in onze projecten.

De Hot ITem Groep maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur en vakgebied. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken.