Overslaan naar content

Impact maken

"​Bij de Hot ITem Groep ervaar ik veel diversiteit in mensen, karakters en expertises. De combinatie van deze verschillen verbindt ons en zorgt voor projecten die impact maken. Vanuit de Hot ITem Groep begeleid ik transformaties op het gebied van Diversiteit en Inclusie (D&I). Samen met HR en ESG-medewerkers doen waar anderen over praten. Bouwen waar anderen over denken. Geen puntoplossingen maar een samenhangende aanpak opzetten. Een strategie vormgeven, praktisch maken, met oog voor het grotere plaatje. Dat geeft mij veel energie.

Al sinds de oprichting in 1998 speelt maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol bij de Hot ITem Groep. Door de aard van onze dienstverlening staan wij in het hart van organisaties.

Tijdens je werk een bijdrage leveren aan een betere wereld? Het kan!"

Hakan Akdogan - Business Manager

Duurzaamheid en SDG’s

Door de aard van onze dienstverlening staan wij bij onze klanten in het hart van de aansturing van complexiteit. Met data en informatie als brandstof verbinden wij afdelingen en organisaties. Vanuit factbased besturing van duurzame impact zijn wij niet alleen bij onszelf, maar ook bij onze klanten in staat het verschil te maken in een succesvolle realisatie van de SDG’s.

Vanuit de Verenigde Naties zijn er 17 Sustainable Development Goals gedefinieerd. De Hot ITem Groep heeft uit deze SDG’s een selectie van 7 doelen gemaakt, die het meest passen bij de intrinsieke motivatie van onze medewerkers en bij de aard van onze werkzaamheden. Hiermee kunnen we maximale impact maken.

Op de site van de Hot ITem Groep lees je hoe wij de geselecteerde 7 doelen hebben vertaald naar concreet meetbare verduurzamingsstappen.

SDG doelen

Impact maken in de projecten en privé

Maaike begeleidt datagedreven verandertrajecten, wat haar veel voldoening oplevert. In haar privéleven zet zij zich graag in voor haar buurt. In deze video vertelt Maaike hoe zij haar maatschappelijke ambities en de doelen in haar werk combineert.

Events en onderlinge activiteiten

Individueel én samen dragen we graag ons steentje bij aan goede doelen. Bijvoorbeeld door deelname aan sportwedstrijden, het sponsoren van evenementen en clubs of het organiseren van hackatons. Maar ook voor de nodige ontspanning en gezelligheid organiseren we geregeld events zoals sport clinics, borrels en game nights. 'Sociaal' is niet voor niets één van onze kernwaarden.

De Hot ITem Groep maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur en vakgebied. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken.