Overslaan naar content

Unieke oplossingen ontwikkelen met een team dat vooroploopt in kennis

"In de kern zijn we een professionele, agile projectenorganisatie, gespecialiseerd in het realiseren van AI- en Big Data-oplossingen met impact in de primaire processen bij bedrijven. We zitten erin voor de langere termijn, we willen echt partneren met onze klanten."

Radi Badidi - Chapter Lead Data Engineering

Radi Badidi

Radi Badidi is binnen de directie van Future Facts Conclusion verantwoordelijk voor het succesvol inzetten van Machine Learning bij onze klanten. Daarbij werkt hij zelf actief mee in de klantprojecten. We vroegen Radi wat het werken bij Future Facts Conclusion nou zo bijzonder maakt en hoe hij aankijkt tegen innovatie en groei.

Aan welk dataproject werk je momenteel?

Op dit moment ben ik senior product owner voor het realiseren van een ‘Datahub’ bij de ANWB. Ik werk daar met een team van 15 mensen aan het realiseren van een cloud native ‘self service’ omgeving (AWS) die voor de gehele ANWB de toegang en het gebruik van data faciliteert. Met deze Datahub is de ANWB in staat veel datagedreven innovaties en inzichten te realiseren voor al hun interne en externe klanten.

En wat doe je als Peoplemanager van de Data Engineers?

Als Peoplemanager ben ik continu in gesprek met de mensen in mijn team over waar ze naartoe willen groeien, of ze op een plek zitten waar ze zich voldoende kunnen ontwikkelen, en of ze impact kunnen creëren bij klanten. Niet voor niets is ‘met een big smile’ aan het werk zijn een belangrijke kernwaarde van Future Facts Conclusion.

Hoe zorg je dat het team voorop loopt in kennis van ons vakgebied?

Voor nieuw talent organiseren we nu al een aantal jaar een ‘Masterclass’ waarin ze in zes weken tijd een soort Mini-Analytics-MBA doorlopen. Naast essentiële consulting-skills brengen we onze medewerkers helemaal up-to-speed met de laatste ontwikkelingen op het gebied van engineering-technologie en Artificial Intelligence/Machine Learning-toepassingen. Voor ervaren mensen zorgen we niet alleen voor uitdagende klantomgevingen, maar organiseren we bijvoorbeeld hackathons en wekelijkse kennisdelingssessies. Ook hebben we partnerships met leidende tech-partners waardoor we toegang hebben tot hun expertise, conferences en laatste trainingsmodules. Daarnaast stimuleren we onze medewerkers om zelf ook trainingen te geven aan interne medewerkers en aan bijvoorbeeld hogescholen.

Wat maakt dat jij met plezier bij Future Facts Conclusion werkt?

Dat komt omdat ik kan samenwerken met slimme mensen die een passie hebben voor data en technologie en die houden van analyseren en het kraken van complexe problemen op een duurzame manier. Wij doen niets liever dan onze klanten helpen (en verrassen) met het bedenken en realiseren van innovatieve oplossingen. Veel verschillende klanten bedienen met veel verschillende uitdagingen. Wie wil er nou niet werken met AI en bijvoorbeeld operations research-toepassingen bij klanten als KLM, PostNL, ANWB of Menzis? Bovendien maken we ook echt impact bij maatschappelijke vraagstukken als het onderwijs of kankeronderzoek. Dat geeft heel veel voldoening.

Waarin onderscheidt Future Facts Conclusion zich van andere bedrijven?

Wij zijn geen detacheringsclub die ‘handjes’ levert in een extern team. We zijn ook geen consulting-club met als belangrijkste product een stapel Powerpoints. In de kern zijn we bij Future Facts Conclusion een professionele, agile projectenorganisatie, gespecialiseerd in het realiseren van Artificial Intelligence- en Big Data-oplossingen met impact in de primaire processen bij bedrijven. We zitten erin voor de langere termijn, willen echt partneren met onze klanten. Het helpt daarbij enorm dat wij onderdeel zijn van het ecosysteem van Conclusion en daarmee ook vaak samen met collega’s van zusterbedrijven end-to-end unieke oplossingen kunnen bieden. Dat zorgt bij mij persoonlijk voor die ‘big smile’! 😊

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Future Facts Conclusion?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle Data Scientists, Analytics Translators, Machine Learning Engineers en Data Engineers. Bekijk de openstaande vacatures bij Future Facts Conclusion en wie weet worden we collega’s!

De Hot ITem Groep maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur en vakgebied. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken.