Skip to content

Business Consultant

Hot ITem

Wat ga je doen


Als Business Consultant ben je de sparringpartner op C-level, bij organisaties in verschillende branches. Door jouw kennis weet je snel inzicht te verkrijgen in de kern van de uitdaging die de klant heeft. Op basis van de huidige situatie, de organisatiedoelen en jouw visie ben je in staat een passend organisatiemodel en KPI-besturingsmodel te bedenken dat leidt tot focus en betere prestaties. Denk hierbij aan de herinrichting van teams, het veranderen van KPI’s, het verbeteren van processen etc.

Met jouw kennis en bevlogenheid creëer je in alle lagen van de organisatie draagvlak voor de veranderingen en zorg je voor de implementatie en borging van de nieuwe manier van werken en het besturingsmodel. Hierdoor wordt er daadwerkelijk vanuit een eenduidig besturingskader door de managers gestuurd en geacteerd met de nieuwe informatie.

Jij weet de kennisontwikkeling van het gehele team een boost te geven door jouw expertise.


Wie zijn wij


Hot ITem helpt organisatie hun performance te verbeteren met een integrale aanpak. Vanuit de samenhang tussen besturing, processen, ICT, organisatie en de mensen levert Hot ITem de inzichten die leiden tot concrete verbeteracties en implementeren deze samen met de klant. Hot ITem gelooft dat de persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei van de medewerker, onze klanten en onze organisatie. 

Al ruim 25 jaar ervaren we dat deze filosofie écht werkt. We staan voor een scherpe aanpak waarin we doorbraken creëren op het gebied van prestatieverbetering en rusten niet tot de baten zijn geïncasseerd door de klant.

Wil je meer weten over de business cases van Hot ITem? Op www.hotitem.nl vind je blogs en podcasts over onze Performance Improvement programma's bij verschillende bedrijven.


Persoonlijke Ontwikkeling


Natuurlijk investeert Hot ITem in jouw persoonlijke ontwikkeling, dat doen wij al 25 jaar. Er wordt samen met jou een ontwikkelplan gemaakt en je wordt lid van het competentieteam "Business Consultancy" waarbij maandelijkse intervisiesessies plaatsvinden en veel kennis wordt gedeeld over de onderlinge klantcases. We zorgen dat je de Hot ITem-aanpak helemaal eigen kunt maken en je wordt hierbij omringd door een groep vriendelijke, no-nonsens collega’s die behoren tot de beste data professionals van Nederland.

Wat bieden wij


 • Een concurrerend salaris, bonus, telefoon en laptop zijn vanzelfsprekend. Het stapje extra doen wij door jou een leasebedrag, privé internet- en onkostenvergoeding te bieden
 • De kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van het brancheteam 
 • De uitdaging om bij organisaties oplossingen te bedenken die écht het verschil maken
 • Naast thuis en bij de klant, een goed bereikbare werkplek in Amsterdam met een prachtig uitzicht over het IJ
 • En in dit mooie kantoor hebben we een gym, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s


Wat breng jij mee


 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol van Business consultant
 • Affiniteit met factbased besturing en data-oplossingen
 • Overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en inlevingsvermogen
 • Analytische vaardigheden, klantgerichtheid en organisatiebewustzijn
 • Ambitie om klanten naar een hoger plan te tillen, samen met je team 
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal


Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

1. Solliciteer

Zien we de aansluiting in jouw motivatie en cv? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

2. Eerste gesprek

2. Eerste gesprek

We maken kennis met elkaar en zijn benieuwd naar je ambities, drijfveren en achtergrond.

3. Assessment

3. Assessment

Bij het assessment behandel je een inhoudelijke case, gaan we dieper in op jouw voorgestelde aanpak en zijn we benieuwd naar jouw verwachtingen van Hot ITem.

4. Aanbieding

4. Aanbieding

We doen je een passende aanbieding en zullen deze met jou bespreken.

5. Welkom bij Hot ITem

5. Welkom bij Hot ITem!

De collega's van het Office gaan voor je aan de slag zodat je een warm welkom krijgt.

Amsterdam
Hot ITem

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amsterdam
Hot ITem