Skip to content

Open Sollicitatie

Hot ITem

Wat ga je doen

Wie zijn wij

Bij Hot ITem Groep staat ontwikkelen centraal en je deelt de passie voor data met 250 enthousiaste collega’s. Onze missie is om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij door het tot stand brengen van een wendbaar datafundament en het realiseren van een datagedreven organisatie en cultuur. De kernwaarden waar we voor staan zijn: inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei. Ze staan centraal in de wijze waarop we dagelijks projecten doen en hoe we medewerkers coachen en beoordelen.

Wij geloven dat wij ons als organisatie onderscheiden met onze medewerkers. Dit zijn gepassioneerde specialisten op het gebied van business intelligence en besturing (Hot ITem), business analytics (Future Facts), meetbare transitie naar een datagedreven organisatie en cultuur (Hot ITem Academy), informatiecontinuïteit in een datagedreven organisatie (HIBRID), data integratie vraagstukken (AMIS) en databeheer voor pensioenfondsen (DataTrust), met een inhoudelijke focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak.

Open Sollicitatie

Ben  je geïnteresseerd in de Hot ITem Groep maar zit jouw perfecte rol er niet bij? Dan is een open sollicitatie van harte welkom. Begeleid het cv met een motivatie welke rol of werkzaamheden bij jou passen.

Wat bieden wij

Wat verwachten we van jou:

  • Dat je ons kunt uitleggen waar het raakvlak met data zit
  • Welke vernieuwende technologieën of methodes jij mee brengt
  • Een omschrijving van een project waar je enthousiast van wordt
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten:

  • Flexibel werken: Naast thuis en bij de klant, bieden we je een goed bereikbare werkplek in Amsterdam met een prachtig uitzicht over het IJ en regie over je eigen werktijden
  • Een gym, Hot ITem sloep, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s

Wij gaan zorgvuldig met je open sollicitatie om en bekijken binnen de verschillende labels of we genoeg raakvlakken zien voor een telefonische kennismaking. Daarna hoor je zo snel mogelijk van ons.

Amsterdam
Hot ITem

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Amsterdam
Hot ITem