Overslaan naar content

Open Sollicitatie

Hot ITem Groep

Wat ga je doen

Ben jij die nieuwe peper die ons team wil komen versterken, maar staat jouw ideale rol er (nog) niet tussen? Dan is een open sollicitatie van harte welkom. Begeleid het cv met een motivatie waarin je uitlegt welke rol en werkzaamheden bij jou zouden passen. We leren je graag kennen!

Wie zijn wij

Bij Hot ITem Groep staat ontwikkelen centraal en deel je de passie voor data met ruim 250 enthousiaste collega’s. Onze missie is om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij door het tot stand brengen van een wendbaar datafundament en het realiseren van een datagedreven organisatie en cultuur. De kernwaarden waar we voor staan zijn: inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei. Ze staan centraal in de wijze waarop we dagelijks projecten doen en hoe we medewerkers coachen en beoordelen.


Wij geloven dat wij ons als organisatie onderscheiden met onze medewerkers. Dit zijn gepassioneerde specialisten op het gebied van business intelligence en besturing (Hot ITem Conclusion), business analytics (Future Facts Conclusion), meetbare transitie naar een datagedreven organisatie en cultuur (Hot ITem Academy), informatiecontinuïteit in een datagedreven organisatie (HIBRID Conclusion), data integratie vraagstukken (AMIS Conclusion) en databeheer voor pensioenfondsen (DataTrust Conclusion), met een inhoudelijke focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak.

Wat bieden wij

  • Flexibel werken: Naast thuis en bij de klant, bieden we je een goed bereikbare werkplek in Amsterdam met een prachtig uitzicht over het IJ en regie over je eigen werktijden
  • Een gym, Hot ITem sloep, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega's

Wat verwachten we van jou

  • Je kunt uitleggen waar het raakvlak met data zit
  • Welke vernieuwende technologieën of methodes jij meebrengt
  • Een omschrijving van een project waar je enthousiast van wordt
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wij gaan zorgvuldig om met jouw open sollicitatie en bekijken binnen de verschillende labels of we genoeg raakvlakken zien voor een telefonische kennismaking. Daarna hoor je zo snel mogelijk van ons.

  • Amsterdam
Hot ITem Groep

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
  • Amsterdam
Hot ITem Groep