Skip to content

Talent Acquisition Manager

Hot ITem Groep

Wat ga je doen


Werken als Talent Acquisition Manager bij de Hot ITem Groep is uniek. Waarom? Het aantrekken van talent heeft binnen onze organisatie een centrale positie. Iedereen ziet het belang van goede medewerkers, werkt graag mee en voelt zich medeverantwoordelijk voor het realiseren van de groei van de Hot ITem Groep. Dat zie je ook terug in de cijfers: in de afgelopen jaren is 37% van de hires via referrals gekomen. De gesprekken die je voert, voer je altijd met vakspecialisten en samen werf je de ‘pepers’ uit de markt. Deze collega’s staan ook klaar om jou alles te vertellen over technieken, tooling en ervaringen bij klantprojecten. Oftewel: een unieke rol bij een uniek bedrijf, waar je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en waar je recruitment samen met het team naar een hoger plan kan tillen.

Jouw rol als Talent Acquisition Manager

Als ondernemend persoon krijg je energie van de operationele recruitment werkzaamheden en vind je het leuk om daarnaast een complete strategie neer te zetten, overview te houden over alle werkzaamheden en een coördinerende rol op je te nemen. Bovendien werk je graag in een organisatie waar beslissingen snel worden genomen én waar je de ruimte hebt om je eigen ideeën vorm te geven en uit te voeren.


Jij bent hét gezicht van alle labels binnen de Hot ITem Groep als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Een groot deel van je tijd ben je bezig met het werven van nieuwe medewerkers. Je voert sollicitatiegesprekken en zorgt voor een optimale ‘candidate experience’. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het team, bestaande uit twee recruiters. Jullie zetten samen de lijnen uit, bedenken een (meer)jarenstrategie en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd wordt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor de directie en adviseert hen over uiteenlopende recruitmentzaken om zodoende onze groeiambitie te realiseren. Brancheteams adviseer je over hoe ze hun groeidoelstellingen kunnen realiseren en je brengt alle ambities samen om tot een jaarplan te komen. Je weet de weg intern dan ook goed te vinden.


Als Talent Acquisition Manager weet je als geen ander dat het vinden van de beste professionals meer vraagt dan het plaatsen van een vacature op online media. Jij wacht niet af, maar zoekt proactief naar talenten binnen ons vakgebied en bedenkt ludieke en onderscheidende acties. Jij kent onze kandidaat doelgroepen en hebt bij voorkeur een groot eigen netwerk. LinkedIn, job marketing, pipeline recruitment, masterclasses, referral-programma’s en employer branding: jij weet hoe je de aandacht en interesse krijgt van de juiste kandidaten voor de Hot ITem Groep en welke tools je voor welke doelgroep het beste kunt inzetten. Met jouw creatieve mindset schrijf je doelgroepgerichte content en laat je passend beeldmateriaal ontwikkelen zoals video’s, foto’s etc.


Je snapt dat het voor de Hot ITem Groep belangrijk is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben en gaat dan ook voor de hoogste kwaliteit. Je hebt oog voor detail en signaleert proactief verbeterkansen en veranderingen in de markt, zodat we als organisatie meegaan met alle relevante ontwikkelingen om een aantrekkelijke speler te zijn én blijven in de arbeidsmarkt.

Wat bieden wij

 • Een veelzijdige functie waarbij je een cruciale rol hebt in de groei van de organisatie
 • Een enthousiast team dat veel creatieve ideeën heeft en te allen tijde gaat voor het vinden van de beste kandidaten
 • Salaris tussen de € 3.700,- en € 5.500,- o.b.v. 40 uur
 • Een contract voor onbepaalde tijd met mogelijkheid tot parttime werken
 • Een reiskostenvergoeding en bonusregeling
 • Telefoon en laptop
 • Onkostenvergoeding én internetvergoeding
 • Sabbatical opties en goede pensioenverzekering
 • 27 vakantiedagen en 2 prestatieverlofdagen
 • Flexibel werken en regie over je eigen werktijden 
 • Wekelijkse stoelmassage, een gym, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s

Wat breng jij mee

 • Je hebt ervaring en expertise op mimimaal één specialisatie binnen het recruitmentwerkveld, zoals employer branding of datagedreven recruitment
 • Je bent scherp, proactief, creatief, flexibel, ondernemend en daadkrachtig. Je weet hierdoor o.a. onze bedrijfscultuur en kernwaarden te vertalen naar vacatureteksten en over te brengen in gesprekken en te matchen bij de sollicitant
 • Je hebt sterke communicatieve skills en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent organisatorisch sterk, houdt overzicht en verliest de details nooit uit het oog
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werven van Business Intelligence/Dataprofessionals, affiniteit met de IT-sector is een must
 • Je staat open voor feedback, gaat hier proactief mee aan de slag en wilt je graag verder ontwikkelen

Wie zijn wij

Bij Hot ITem Groep staat ontwikkelen centraal en je deelt de passie voor data met 330 enthousiaste collega’s. Onze missie is om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij door het tot stand brengen van een wendbaar datafundament en het realiseren van een datagedreven organisatie en cultuur. De kernwaarden waar we voor staan zijn: inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei. Ze staan centraal in de wijze waarop we dagelijks projecten doen en hoe we medewerkers coachen en beoordelen.

Wij geloven dat wij ons als organisatie onderscheiden met onze medewerkers. Dit zijn gepassioneerde specialisten op het gebied van business intelligence en besturing (Hot ITem), business analytics (Future Facts), meetbare transitie naar een datagedreven organisatie en cultuur (Hot ITem Academy), informatiecontinuïteit in een datagedreven organisatie (HIBRID), data integratie vraagstukken (AMIS) en databeheer voor pensioenfondsen (DataTrust), met een inhoudelijke focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak.

Amsterdam
€ 3.700 - € 5.500 per maand
Hot ITem Groep

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Amsterdam
€ 3.700 - € 5.500 per maand
Hot ITem Groep